Cxense Display

Butikken/åpningstider

Svangerskapet har spesialisert seg på mamma- og ammeklær helt siden 1977, men nå gir vi oss dessverre etter over 40 år i bransjen, og stenger butikken ca. 1. juli. Nettbutikken fortsetter så lenge det er varer igjen. Frem til vi stenger vil det være -30 - 70% avslag på alle varer. Tusen takk til hver og en som har tatt turen innom oss i løpet av denne tiden - det har vært en sann glede :-) .

Vi holder til sentralt på Majorstuen i Kirkeveien 65. Et kvartal ovenfor Posten og MacDonalds.

Vi fører merker fra de ledende leverandørene innen bransjen. Alle plaggene er spesiallaget for den voksende magen, og det meste kan brukes under hele graviditeten, og i tiden etterpå.

Vi fører merker fra de ledende leverandørene innen bransjen: Boob, Noppies, Noppies Baby, Mama Licious, Pietro Brunelli, Emma Jane, Milker, Esprit, Cache Coeur og Lykkelig som Liten.

Som vordende mamma har man ofte spørsmål og hvilke klær man trenger, hvilken størrelse man skal bruke, hva som er nødvendig, og hva som er unødvendig. Etter å ha jobbet med klær til gravide og nybakte mødre i over 40 år har vi mye kunnskap om bruken av klærne og hvilke behov som kan dukke opp underveis.

I nettbutikken vår finner du et stort utvalg av det som er inne i butikken - her vil alltid ha et enda større utvalg. Kom gjerne og prøv klærne på om du er usikker på størrelsen.

Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat! Hos oss er man alltid velkommen med barnevogn, og trenger babyen mat er du hjertelig velkommen til å amme.

Vårt mål er å gi god veiledning og hjelp, og at du skal føle deg trygg og velkommen.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om mammaklær og ammeklær!

Svangerskapet /Brila Tekstil AS


Åpningstider

Hverdager: 10-17:30 (18:30 torsdag)

Lørdag: 10-16
Tlf: 90 97 75 63

Kart til butikken
Bilder fra butikken

Opphavsrett © Svangerskapet, tlf: 22 46 34 32. Designet av Kloner AS
Cxense Display Cxense Display Cxense Display